A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sorting the Christmas garbageGod fortsättning!

Så är det då vardag igen och gästerna har åkt åt var sitt håll. Mitt behov av att städa undan blev plötsligt trängande och trots att det var jul bara för ett år sedan och trots att jag då kollade upp hur jag skulle sortera julklappspappret (jag tycker alltid det är svårt med glansigt papper och plastiga pappersreklamutskick) så stod jag nu på morgonen med den fint i hopvikta högen (de flesta pappren går ju att återanvända nästa år men vissa papperssorter är av så dålig kvalitet eller annorlunda kvalitet att tejp och snören helt förstör finishen och de hade jag vikt ihop för transport till?? ja, transport till vadå?) och undrade vart den skulle hän.

Som vanligt konsulterade jag det allvetande internätet och insåg, som vanligt, att den mest användbara och sammanhållna informationen inte fanns på min kommuns hemsida utan på Naturskyddsföreningens sida för att fira en grön jul.

Så för att påminna andra med samma otillförlitliga minne som jag själv så ska omslagspappret till pappersförpackningsåtervinningen och snörena i brännbart.

Önskar God Fortsättning från brasan i mitt numera renplockade vardagsrum!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>